Természetgyilkolásba kezd Pintér Tamás

|2019-12-06T12:36:31+02:002019 december 6.|3 hozzászólás
Természetpusztításba kezdhet Dunaújváros ex-Greta Thunbergje, Pintér Tamás. A kampány alatt kis híján Nobel-díjas környezetvédővé avanzsáló Pintér (nem írom le, hogy polgármester az épp olyan természetellenes, mint jelen intézkedése) ugyanis kivágatná a vasműúti platánokat. Igen, azokat, amiknek védelmére hivatkozva minden eszközzel támadta az út felújítását.

Pintér a Facebookon közölte, hogy a fák, melyekért ő hősiesen küzdött, mindegyszálig menthetetlenek, a gonosz Fidesz városfejlesztési projektje miatt. Az összes, egyet sem lehet megmenteni.

Végeztek a szakemberek a vasmű úti fák vizsgálatával. Sajnos ez alapján a teljes fasor cseréjére van szükség

-írja a megdöbbent környezetvédő.

Megdöbbenése pedig jogos, hiszen alig pár hete a fák még teljesen egészségesek voltak, kivágásukra semmi szükség sem volt, ráadásul Pintér is a fák védelméért harcolt. Eddig.

Hogy a kivágatás mögött egy kertész haver zsebének kitömése áll-e, esetleg az, hogy a környezetpusztítást is a Fidesz és Cserna Gábor nyakába varrja, azt nem tudni. Mindenesetre több mint érdekes milyen gyorsan áldozza be szeretett fáit az új polgármester politikai vagy anyagi haszon reményében. Úgy tűnik ennyit ér a baloldalnak a gyakran hangoztatott környezetvédelem.

Forrás: Facebook; Fotó:Lokál

 •  
 •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

3 hozzászólás

 1. Feltóti Sándor 2019-12-07 at 09:12 - Válasz

  Ehhez az ostobán megírt skizofrén cikkekcskéhez minek hozzászólni?! A fidesz sajtó és alias Szalai Szilárd ennyit tud. (Ezen a színvonalon persze, senk se vállalná nevét.) A fidesznek kellene komolyan venni pártmivoltát, ha már listán bejuttatott pár embert a közgyűlésbe, és végre és egyáltalán tenné, amivel a választói megbízták. Ellenzékből részt venni a város ügyeinek intézésében.

 2. név 2019-12-07 at 12:53 - Válasz

  Nem kellet volna brutálisan szét b…ni a Vasmű utat ….akkor a fák is bírták volna még egy ideig…

 3. Lujzi 2019-12-07 at 23:32 - Válasz

  Vastag a bőr,még most is csak a hazudozás megy?inkább a lóvéról beszélj,amit lenyeltetek…

Szóljon hozzá email címmel!