Tavaszi nagytakarítás Pintér Tamás házi hírmondójánál

|2019-05-10T14:04:11+02:002019 május 10.|Nincs hozzászólás
Sajátságos kampányfogással készül az idei két nagy kampányra, az EP, illetve az önkormányzati választásokra Pintér Tamás házi hírmondója, a Castellum.do, amely jelenlegi állapotában olyan képet fest magáról, mintha már nem is a jobbikos honatya házi hírmondója lenne. A portál felületéről eltűnt a Beszámol a képviselő-elnevezésű, korábban rendszeresen megjelentetett mesefolyam, amelynek egyetlen funkciója a Cserna Gábor elleni hangulatkeltés volt. Szintén figyelemre méltó, hogy a portálról ugyancsak eltűntek a Hankook öles hirdetései, amelyekről nemrég a PestiSrácok.hu igyekezett kideríteni, hogy egy világcégnek ugyan milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy egy marginális blogon tegyen közzé hatalmas álláshirdetéseket, hogy azokat utána négy ember olvassa el, de érdemi választ a szerkesztőség nem kapott.

A feltételezhetően a tavaszi nagytakarítás miatt kiesett lehetőségek azonban nem roppantották meg a Castellum.do lánglelkű, hivatalosan egy emberből álló gárdáját, mivel mind mondanivalóban, mind színvonalban megtalálták lelki közösségüket, amikor egy az egyben elkezdték átvenni a SzeKa – Szegedi Kattintós – nevű Orbán-fóbiás heccblog bejegyzéseit. A SzeKa Magyarországon az élen jár az alaptalan rémhírek terjesztésében, amely valószínűleg abból az alapvetésükből ered, hogy a világ összes gondjáért a regnáló miniszterelnök a felelős. A jelek szerint ezt a nézetet osztja a Castellum is, amely Pintér honatya fájóan hiányzó beszámolói helyett újabb vicces játékot talált ki, ennek alapja az, hogy sokan írnak problémáikról a dunaújvárosi polgármester hivatalos közösségi oldalára, majd Cserna Gábor nem válaszol, hanem titokzatos hekkerei segítségével nyom nélkül eltünteti a hozzászólásokat.

A Castellum azzal fenyegette meg a dunaújvárosiakat, hogy sorozatot indít az eltüntetett hozzászólásokból, eddig azonban csak egy ember jelezte észrevételeit, egy ordas nagy kamutörténet formájában. Az eset az ellenzéki folklór valamennyi elemét bemutatja, a várandós hölgy – akinek természetesen Budapestre és Kecskemétre kell járnia kezelésekre, mert Dunaújvárosban ilyen lehetőség a polgármester miatt már nem létezik – nem lát éjjel a szörnyű közvilágítás miatt, elbotlik a Cserna Gábor és pribékjei által éjszakánként kiásott kátyúkban, és mindenhol a városvezetés által titokban összehordott szeméthegyekbe ütközik, és különben is a stadionok, meg Orbán, meg Tiborcz, meg Mészáros. Kíváncsian várjuk a borítékolhatóan kreatív folytatást.

Fotó: Castellum.do

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!