Pintér Tamás a közgyűlésen káromkodta el magát: bazd meg, ez megint ugyanaz!

|2019-12-09T09:59:34+02:002019 december 9.|Nincs hozzászólás
Nem igazán megy a közgyűlés zökkenőmentes levezetése Pintér Tamásnak. A dunaújvárosi polgármesterrel kapcsolatban az elmúlt évben sokszor megfogalmaztuk, mennyire nem tesz semmit a térségért országgyűlési képviselőként, aki sem a bizottsági munkájával, sem pedig felszólalásaival nem kápráztatta el szavazóit. Most azonban nyilvánosan megkövezzük magunkat, szöges korbáccsal verjük a hátunkat, hogy egyáltalán azt kívántuk, hogy szólaljon fel…Ne, ne tegye! Könyörgünk, inkább ne szólaljon meg! Eddigi megnyilvánulásai alapján updatelnénk korábbi álláspontunkat és belátjuk: Pintér Tamás sokkal jobban tette, hogy eddig nem szólalt meg parlamenti képviselőként.

A dunaújvárosi közgyűlés figyelemmel kísérése komoly lélektani kihívást jelenthet azok számára, akik nem díjazzák a nyögvenyelősséget. Most azonban tekintsünk el attól, hogy a polgármesternek egy szöveg felolvasása is hallhatóan komoly problémát jelent, bár azért ez is elgondolkodtató. Az viszont mégiscsak elvárható lenne, hogy megadja a tiszteletet a grémiumnak annyira, hogy az ülés levezető elnökeként nem káromkodik egy jót – ráadásul úgy, hogy tudatában van annak, hogy az eseményt rögzítik, rajta pedig mikrofon van. Az ominózus elszólás a videón a 32.06 percben hallható, amikor T. Polgármester Úr közli a mellette ülő hölggyel(!), hogy

Bazd meg, már megint ugyanaz.

T. Polgármester Úrnál valószínűleg az verte ki a biztosítékot, hogy a szavazógép folyamatosan azt mutatta, mintha ő is igennel szavazna, holott ő nem is nyomta meg a gombot. Ezt nem tudta kellő intelligenciával és közszereplő méltóan kezelni a Jobbik egykori fenegyereke, Dunaújváros fényhozója, aktuális polgármestere. Apropó. Fényhozás. Mikor tetszik beváltani a kampányígéretét, kedves Polgármester Úr? Mikor láthatunk végre fényt a dunaújvárosi éjszakában…?

 Újvárosi Valóság, videó: youtube.com

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!