Pintér és Botka együtt tervezik a migránsközpontot?

|2019-09-19T10:52:37+02:002019 szeptember 19.|Nincs hozzászólás
„Ha a baloldal hatalomra kerül, azon lesz, hogy a kerítés minél gyorsabban lebontható legyen” – nyilatkozta Botka László, szeged szocialista polgármestere 2017 májusában a Reuters hírügynökségnek. 

Pintér Tamás, a Jobbik polgármesterjelöltje a napokban Szegedre utazott, hogy Botka Lászlóval tanácskozzon. Miről lehetett szó?

A bevándorlókat távoltartó határzár támogatása a magyar választók körében 90 százalékos. Ezért az októberi önkormányzati választás tétje különösen nagy a magyar városlakóknak. A bevándorláspárti európai baloldal ugyanis minden szinten ki akarja építeni a hálózatát a tagállamokban. Kormányzati és önkormányzati szinteken is olyan politikusokat akar pozícióba helyezni, akik hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére.

A magyar ellenzék is tele van migránspárti polgármesterjelöltekkel. Díszpéldányuk Botka László, Szeged szocialista vezetője. Ő kezdettől fogva támadja a kerítést. Botka László külön egyeztetett Martin Schulzcal, a bevándorláspárti európai szocialisták akkori vezetőjével, majd kijelentette: Szeged tárt karokkal fogadja a migránsokat.

Pintér, Botka legjobb tanítványa Dunaújvárosban akarja átvenni a hatalmat, hogy ő építhesse fel a város befogadóállomását. Miután szögre akasztotta náci gárdista mellényét, migránsközponttá változtatná a várost.

Kiemelt képünk photoshop, illusztráció!

Amennyiben Ön is szeretné megosztani véleményét oldalunkon, írását küldje el nekünk az ujvarosivalosag@gmail.com email címre!

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!