Munkásököl, vasököl – Egy erősebb kommenttől összecsinálta magát az MSZP keményfiúja, Komjáthi Imre

|2019-05-22T21:24:22+01:002019 május 22.|Nincs hozzászólás
Számos politikai perverziót is tartogat az erre fogékonyak számára a közelgő EP-választás kampánya, ezek közül a fülledt élvezetek egyike lehet, hogy az érdeklődők megismerhetik az MSZP alelnökének mimóza lelkét is. A párt hivatásos Vas-és Munkásökle, Komjáthi Imre most azért érzi magát végveszélyben, mert egy kommentelő beszólt neki a Facebookon. Kapva kapott a Világméretű Botrányon Ujhelyi István, aki drámai hangvételűnek gondolt videóüzenetében jelentette be, hogy a pártjuk feljelentést tesz a hozzászólás miatt, amelynek elkövetője szerintük életveszélyesen megfenyegette Komjáthit. Igen, ez az MSZP, amely nap mint nap bebörtönözésekkel, lámpavasakkal, vagyonelkobzásokkal fenyegetik meg a demokratikusan megválasztott kormánypárti politikusokat és azok hozzátartozóit. Igen, ez az az MSZP, amelynek alelnöke a minap minősíthetetlen, politikushoz nem, férfihoz meg egyáltalán nem méltó hangnemben fenyegette meg a Pesti Srácok riporternőjét, Jurák Katát, amikor a családanya – munkáját végezve – kérdezni mert egy sajtótájékoztatón. Komjáthiék végtelenül szánalmas vergődésének történetének azonban van egy nagyon jó, és megnyugtató részlete is: Ujhelyi István már csak vasárnapig lesz EP-képviselő, ennyi időt talán még alvás nélkül is kibírunk.

Nem ismerhetjük az MSZP boszorkánykonyhájának titkait, így nem tudhatjuk, ki volt az a fantaszta, aki az országos politika szférájába repítette a nemrég még ismeretlen Komjáthi Imrét, tippünk az, hogy a Mester ugyanaz lehetett, aki Bangóné Borbély Ildikóban, a tőle eltérően gondolkodókat lepatkányozó képviselőben meglátta a Baloldal Közéleti Amazonját. Utóbbiban igaza lett a Titokzatos Alkimistának, bár valószínűleg nem így gondolta. Komjáthi úton, útfélen munkás előéletére hivatokzik a vegyiparban több műszakban lehúzott, több évtizedével, amiért jár neki a tisztelet. Földig, vagy az alá rombolja ezt az a stílus, amelyet képvisel, az, ahogy egy becsületes melós nem viselkedik, mert ez már nem a munkásfolklór, hanem a suttyó proliság. Ez a szavaiban nagyon kemény ember most azért retteg, mert a Jurák Katával szemben tanúsított kirohanása után egy fórumon az egyik hozzászóló azt írta:

te kádárista vörös patkány, a bolsevista okádék ronggyal, ami mindig rajtad van, kötnélek fel.

Komjáthi Imre tehát egy ilyen, valós fenyegetettséget nyilvánvalóan nem jelentő hozzászólás miatt csinálta össze magát, ami természetesen ugyancsak nyilvánvalóan nem is színház, hanem alja ripacskodás. Igen, ez a Komjáthi annak az MSZP-nek az alelnöke – újabb pacsi a Titokzatos Alkimistának – amelynek szimpatizánsai felhőtlenül osztják meg vágyaikat a kormánypártiak nyilvános akasztásairól, családjaik zabrálás utáni elűzéséről. Érdekesség, hogy az ilyen Facebook-bejegyzésekre valamiért nem ragálnak Zuckerberg cenzorai, akik gond nélkül kiiktatnak egy nekik súlyos összegeket fizető médiaholdingot, mert csak. És persze Zuckerbergék nem vesznek részt az EP-kampányban, dehogy vesznek részt, rossz, aki rosszra gondol, hát persze. És igen, ez az az Ujhelyi István, aki a nicknevek mögé bújók gondolatait tolmácsolja jó hangosan a szélesebb közvéleménynek, természetesen a korrupció elleni harc jegyében. A korrupció elleni harc nyilván csak akkor szolgálhatja a közjót, ha Ujhelyi ellenzékben van, baloldali időkben magától értetődő, ha a Szeviép okosba’ kipofozza a kéglit, offshore-cégekkel ki lehet talicskázni néhány milliárdot a szegedi élsportra hivatkozva, meg egy kis matek a költségtérítésekkel. „Trükkök százai, amelyekről nektek nem kell tudnotok” – ki is volt 2006-ban az MSZP elnöke?

Igen, ez az a Komjáthi Imre, aki decemberben, a Munka Törvénykönyvének módosításakor megérezte a történelmi pillanatot, a Parlament helyett a Téli Palotát vizionálta a Kossuth térre, zászlóval a kezében rontott rá a szolgálatukat teljesítő rendőrökre, hátulról érkező társai fellökték, mire megverte magát. A történtek után azt állította, hogy a rendőrök verték össze, a hamis vád miatt kiszabott pénzbüntetését nem fizette be, mondván, azt is ellopná a Fidesz. Igen, ez az a Komjáthi, akinek nem voltak különösebb fenntartásai a lopott pénzekkel, amikor a negyedmilliárf forintot külföldre aktatáskázó Simon Gáborral együtt éhségmenetelt néhány baloldali milliárdos társaságában. Komjáthi Imre olyan megbecsült művészektől sajátíthatta el a drámai alakítások csínját-bínját, mint Bangóné, Kunhalmi Ágnes, Varju László, vagy Hadházy Ákos, így magabiztossága érthető. És igen, az az Ujhelyi István, aki a csúcspontig tolta ezt a ripacskodást, az MSZP EP-képviselője. Még három teljes napig, és ez a jó hír.

Fotó: PS

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!