Molnár Tibort támogatják a térség településeinek polgármesterei és a Fidesz is – videó!

|2020-01-07T16:33:51+01:002020 január 7.|Nincs hozzászólás
Független jelöltet támogat a Fidesz Dunaújvárosban a február 16-i időközi választáson – minderről Dorkota Lajos, választókerületi elnök beszélt kedden. 

Molnár Tibor független jelöltet támogatja a Fidesz a február 16-ai dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson – jelentette be a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke. Dorkota Lajos közölte: az időközi választásra a Fidesz olyan civil jelölt támogatását tervezte, aki békét és nyugalmat teremt a térségben, és

azt a rombolást, amit az elmúlt két-három hónapban végeztek a jobbikosok, megszünteti.

Hozzátette:

a térségben az elmúlt két évben nem volt olyan parlamenti képviselő, aki felkereste volna a térség polgármestereit, és megkérdezte volna őket problémáikról.

A Fidesz azért támogatja Molnár Tibort, mert a térség polgármestereinek többsége felsorakozott mögötte, helyi – ott született és ott is él -, így ismeri a térség problémáit. Vele szemben a Jobbik jelöltje “budapesti, ő turistaként gondol a térségre” – mondta Dorkota Lajos.

A 38 éves, nős, háromgyermekes Molnár Tibor 2014-2017-ben Iváncsa alpolgármestere volt, 2017-ben időközi választáson lett a település polgármestere, 2019-ben pedig megerősítették tisztségében. Édesapja 30 éven keresztül volt Iváncsa polgármestere.

Molnár Tibor úgy fogalmazott: az elmúlt két évben a saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen az, amikor a térségnek nincs közvetlen képviselete a parlamentben. Hozzátette, megválasztása esetén nemcsak egy települést, hanem egy térséget képviselne. Szerinte

nem szabadságharcosokra, hangzatos kijelentésekre, hanem egy olyan emberre van szüksége a környéknek a parlamentben, aki ismeri a térség problémáit, és hajlandó azokat képviselni.

A függetlenként induló Molnár Tibor közölte: a kormánypártpártokkal folytatott tárgyalásait siker zárta, a Fidesz támogatja a térség fejlesztéseire vonatkozó elképzeléseit, ő pedig a kormánypártok család-, gazdaság- és migrációs politikáját. Az egyezséget olyan, kölcsönösen jó megállapodásnak nevezte, amelynek hasznát a választókerületben élők élvezhetik megválasztása esetén.

 Újvárosi Valóság/MTI

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!