Mesterházy Attila Dunaújvárosban árulta el, hogy mi is az MSZP igazi programja

|2019-05-15T16:21:22+01:002019 május 15.|Nincs hozzászólás
Közös sajtótájékoztatót tartott Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője és Pintér Attila, a párt helyi szervezetének elnöke Dunaújvárosban, ahol egyebek mellett arról beszéltek, hogy az MSZP “az emberbe, a választópolgárba és családba” invesztál a legtöbbet. Elhangzott az is, hogy a szocialistáknak azért fontosak az ilyen rendezvények, mert csak itt tudják elmondani az embereknek, hogy mi is az ő igazi programjuk. 

Az egykoron szebb napokat megélt Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, Mesterházy Attila látogatott el városunkba, hogy a helyi szervezet elnökével, Pintér Attilával együttesen ismertessék a párt igazi programját. Az nem derült ugyan ki, hogy ezt miért csak ilyen vidéki sajtótájékoztatókon tehetik meg a szocialisták, de fogadjuk el, hogy ennek fényében az mszp.hu-t valamiért ők nem tartják erre alkalmas felületnek. Mesterházy közlése szerint ők, mármint a Magyar Szocialista Párt az „emberbe, a választópolgárba, a családba invesztálnának” a legtöbbet, bár arról nem beszélt, hogy ezt hogyan és milyen módon teszik. Nekünk pedig azért mégiscsak sok minden az eszünkbe jut az MSZP-kormányzat idejéből, bár a családtámogatás és a választópolgárok érdekeire való fókuszálás éppen nincs ezek között, így az újdonság erejével érintett meg Mesterházy bejelentése. Ő ugyanis arról beszélt, hogy a „Haza, Szeretet, Európa” programjuk a szociális Európáról szól. Arról, hogy miképp lehet jobbá tenni az emberek életminőségét, hogy lehet jobb közszolgáltatást és magasabb béreket, nyugdíjat adni az embereknek. Szólt a minimálbérről, a minimál-nyugdíjról szóló törekvéseikről, majd pedig kijelentette: európai szintű egészségügyet szeretnének garantálni a lakosságnak. Közölte: azon fognak dolgozni, hogy Európát, mint minőséget hozzák el a magyar emberek életébe, mert véleménye szerint jelenleg van mit még tenni, hogy ez elérkezhessen.

Ezután az MSZP helyi üdvöskéje, Pintér Attila (a jobbikos fenegyerek, Pintér Tamás rokona) következett, aki pedig azt hangoztatta, hogy alig két héttel az Európai Parlamenti Választások előtt pártja folytatja az intenzív kampányt, hiszen, “ez a voksolás arról dönt majd, hogy Európa és azon belül Magyarország milyen úton halad majd tovább”. Neki más mondanivalója igazán nem akadhatott, mert még azt sikerült hozzáfűznie, hogy a kampányfinisben országos politikusok járják a vidéket, és – ha valakinek nem tűnt volna fel, hogy ki áll mellette – felidézte, hogy Dunaújvárosba ez alakalommal Mesterházy Attila, a párt korábbi elnöke látogatott el. Ezzel pedig véget is ért “a nagy választópolgári tájékoztatás a’la MSZP”, mi pedig kicsit csalódottan vettük tudomásul, hogy ezúttal sem sikerült felcsigázniuk a dunaújvárosiakat, pedig ez azért mégiscsak elvárható lett volna, ha már egy országgyűlési képviselő is tiszteletét tette a városban. Lássuk be, a helyieknek tényleg nagy szó, ha egy parlamenti képviselővel találkoznak, a sajátjuk eddig Houdinit megszégyenítő módon tűnt el a választások után a nyilvánosság elől.

Újvárosi Valóság, Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!