Magából kifordulva üvöltött ocsmányságokat a Pesti Srácok stábjának az MSZP alelnöke Dunaújvárosban (Videó!)

|2019-05-20T12:23:51+02:002019 május 20.|Nincs hozzászólás
Nehezen halad a régi szocik és a Bajnai Gordon zsúrfiúiból összeállt Párbeszéd összecsiszolódása – ezt tanúsította a közös lista nevében a Hankook-gyár előtt tartott “rabszolgafelszabadító” sajtótájékoztató meghökkentő fordulata is. Miután Jávor Benedek és a dunaújvárosi “helyi erő”, azaz Szabó Zsolt félszegen elmondta a mondókáját és sor került az újságírói kérdésekre, amelyek között Jurák Kata megkérdezte Szabótól: igaz-e, hogy az ellenzék polgármesterjelölti posztjára aspirál az iparvárosban, az MSZP-alelnök Komjáthi Imre közbelépett és egészen elképesztő performanszot nyomott le (a videón 2:30-nál):

Háromig számoltam, mire megszólaltam. Hogy a k@rva életben van, hogy önök magasról tesznek rá, hogy a magyar munkavállalókkal mi van? Hogy mongolokat meg ukránokat foglalkoztatnak! (…) Kinyílik a bicska a zsebembe! (..) Ha nem hölgyről lenne szó, nagyon durvákat mondanék! K@rvára nem volt egy kérdésük sem evvel kapcsolatban. (…) Az önök gazdái akasztották a munkavállalókra a rabszolgatörvényt. Szégyelljék magukat!

A legszebb osztályharcos romantikát felelevenítő sajtótájékoztató egyébiránt az Európai minimálbért, és uniós védelmet minden magyar dolgozónak! címet kapta. Miután Jávor Benedek részletezte, hogy ő bizony hisz a szociális Európában, az egészségügyi minimum-ellátásban és az európai nyugdíj-minimumban, a Párbeszéd EP-képviselője konkrétan felajánlotta, hogy az újságírók kérdésére is válaszolnak, nemcsak az általuk meghirdetett témában. A riporter ekkor kérdezett rá az ultraliberális törpepárt helyi képviselőjénél, Szabó Zsoltnál, hogy valóban ő szeretne-e lenni az ellenzéki polgármesterjelölt, amit egyébként Tordai Bence lebegtetett meg egy másik témában tartott sajtótájékoztatón.

https://youtu.be/3qvUHFeQHwg

Szabót végül maga az MSZP alelnöke mentette ki a kellemetlen szituációból. Komjáthi magából kikelve, nyomdafestéket nem tűrő hangnemben üvöltözött és közölte: a PestiSrácok.hu csak hazugságokat ír és „gazdái parancsát követi”, majd hozzátette, hogy ő bizony tudja, hogy mongol, ukrán és még ki tudja, milyen nemzetiségű munkásokat foglalkoztatnak a “fideszes urak”, például a Hankookban is. Ezt persze semmilyen módon nem tudta és nem is akarta bebizonyítani. Arról nem is beszélve, hogy a Hankook eddig a legkevésbé sem volt a “fideszes urak” hű kiszolgálója; mint emlékezetes, már a gyár felépítésekor MSZP-közeli gigantikus földmutyiról cikkezett a Magyar Nemzet, nemrég pedig az derült ki, hogy a Hankook a Jobbik képviselőjének, Pintér Tamásnak a házi portáljaként számontartott Castellum.do-t támogatta kiemelt hirdetéseivel.

A PestiSrácok.hu természetesen visszautasítja a munkájukat kulturáltan és etikusan végző újságíró kollégájuk elképesztő letámadását és gyalázását.

A videót Jurák Kata és László Petra készítette.

Forrás, fotó: PestiSrácok.hu

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!