Kósa: a Fidesz-KDNP a teljesítményre alapozva kéri az emberek bizalmát

|2019-09-10T18:56:16+01:002019 szeptember 10.|Nincs hozzászólás
A Fidesz-KDNP a teljesítményre alapozva kéri az emberek bizalmát az önkormányzati választáson, mert összefogva, a kormány vezetésével elérték, hogy a gazdaság növekedése és a családtámogatási rendszer a legjobb az Európai Unióban, míg 2010-ben 3,2 millióan dolgoztak, ma már 4,7 millióan – mondta Kósa Lajos csütörtökön Salgótarjánban.

A Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke hozzátette: ezzel szemben az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarják törölni Orbán Viktor rendszerét. Kósa Lajos szerint az ellenzék nem építeni akar, hanem harcolni.

Elvtelen alkuk az ellenzéki oldalon

Mint arról már korábban beszámoltunk, Dunaújvárosban is létrejött az alku, amit pár éve még maguk a Jobbikosok is elvtelennek és lehetetlennek neveztek, nevezetesen, hogy a szélsőjobbos múltú párt összeállt egyik fő ideológiai ellenfelével, az MSZP-vel.

Bár a Jobbik már jó ideje meghasonult önmagával, -ez pedig országos támogatottságán is meglátszik- ugyanakkor az végképp bizonyítja a párt hataloméhségét, hogy összeáll “nemzeti érzületű” pártként azokkal, akiknek kormányzása alatt az országot kilóra adták el külföldre. Ezt az elvi ellentmondást a mai napig nem sikerült egy Jobbilos politikusnak sem feloldani.

Ugyanez igaz egyébként a másik oldalon is, a balliberális erők gyakran vállalhatatlannak tartják a Jobbik jelöltjeit, sőt, nem is olyan régen még a pártról is hasonlóan vélekedtek. Mára azonban ez már lényegtelen, hiszen a baloldalon a cél vállaltan szentesít minden eszközt.

Ez pedig felveti a kérdést, hogy valóban szükség van-e olyan városvezetésre, amely konkrét programmal nem rendelkezik, a testületen belül pedig a szívárvány minden színében csillognak az ideológiák, melyek közt közös nevező legfeljebb ideig-óráig van? Ugyanis ezt tudja kínálni városunknak Pintér Tamás és sleppje: egy ideológiailag megerőszakolt, magatehetetlen testületet és egy elsőosztájú jegyet vissza a Gyurcsány-érába.

Forrás és fotó:MTI

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!