Konteós továbbképzésen vett részt Dunaújváros országgyűlési képviselője

|2019-03-28T18:27:22+01:002019 március 28.|1 hozzászólás
Vitázni, kérdésekre válaszolni nem szeret, panaszkodni viszont annál inkább Pintér Tamás, a Jobbik dunaújvárosi országgyűlési képviselője szerdán az Alfahírnek öntötte ki a lelkét, miután portálunk már több alkalommal igyekezett felhívni a figyelmet a honatya kamu tevékenységeire. A Jobbik hivatalos szócsöve vélhetően atombombának szánta a „Retteg a Fidesz…”-kezdetű címmel operáló írását, a kínlódásból azonban csak halk puki lett.

Pintér Tamás az Alfahírnek nyilatkozva egyebek mellett azt sérelmezte, hogy személyes faliújságját, a Castellum.do-t összekötöttük a pártjával. Nem kell ahhoz azonban semmiféle politikai meggyőződés, hogy belássuk: egy portál, amelynek rendszeresen, és kizárólag ugyanaz a jobbikos országgyűlési képviselő ad interjúkat, és amely a kamu töltelékanyagok mellett kizárólag a kormányt, és a fideszes dunaújvárosi városvezetést gyalázó cikkeket jelentet meg, az bizony jobbikos. Felvállalni ezt még bizonyára elegánsabb is lenne, mint letagadni a nyilvánvalót. És ha már eddig eljutottunk: az, hogy a Hankook szinte kizárólagosan az említett, a köztudatban azonban alig létező portálon helyez el folyamatosan öles hirdetéseket, az bizony a Jobbik támogatása, akkor is, ha ez csak egy közvetett megoldás. Azt, hogy a Hankook ezt miért teszi, az valószínűleg a koreai világcég belső üzleti titka, amelyről még az is elképzelhető, hogy a cég koreai vezetői vajmi keveset tudnak, vagy nem mérik, nem mérhetik fel a jelentőségét. Sokat sejtető az megjegyzés, amely gyárban nemrég megtartott sztrájk, majd az utána megkötött bérmegállapodás után volt olvasható a munkabeszüntetést koordináló Vegyipari Dolgozók Szakszervezete (VDSZ) közleményében: a siker egyebek mellett annak tudható be, hogy a VDSZ képviselőinek sikerült megkerülni az egyeztetésekkor a Hankook menedzsmentjének magyar tagjait. Annak a menedzsmentnek a magyar tagjait, akik amúgy döntenek a Castellum.do pénzelése útján a Jobbik támogatásáról.

Ezek a tények, és nem az Alfahír trágárkodásba csomagolt konteói, az állandó, de konkrétumokat soha nem említő vádaskodások a polgármester és a városvezetés korrupt ügyeiről. Összeesküvés elméleteket épp a Jobbik sző folyamatosan, az a párt, amelynek képviselőit, immár hosszabb ideje nem szólíthatja meg más, csak a saját sajtójuk. Ha Pintér Tamás úgy érzi, hogy rendkívül sokat tett a dunaújvárosiakért, arról beszámolhatna rendszeresen azokon a felületeken is, amelyről ő úgy gondolja, hogy a kormánnyal szimpatizálnak. Ha a PestiSrácok.hu-t nem érdekelné Pintér véleménye, akkor nem szólítanák meg őt a portál riporterei. Az igazság viszont az, hogy Pintér Tamás nem hajlandó válaszolni semmire, a napokban még a saját maga által meghirdetett sajtótájékoztatóról is elmenekült a kérdések elől. Ha hajlandó lenne elmondani véleményét, az még esetleg erősíthetné nem túl erős pozícióit pártjában is. Fiatal politikusként az országos porondra lépve Pintér a csúfosan megbukott pártelnök, Vona Gábor patronáltja volt, így a mostani Sneider-féle vezetés mellett megcsappantak a lehetőségei, szerepelni is csak néha-néha engedik egy-egy gyengécske interpelláció erejéig, amelyeket aztán úgy igyekszik beállítani, hogy foggal, körömmel harcolt a választókörzetében élőkért. Azt pedig, hogy Pintér Tamásnak a nem a pártjával szimpatizáló riporterek is igyekeznek kérdéseket feltenni, az Alfahír a honatya körüli botránykeltésnek nevezi, az minősítse az Alfahírt.

Fotó: Facebook/Jobbik

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

egy hozzászólás van

  1. atoh2 2019-03-28 at 20:32 - Válasz

    pont olyan ez az ember mint a pártja a ballik ! a rokonsága tele van komenistákkal!

Szóljon hozzá email címmel!