És megtörtént a “lehetetlen”, ami “sosem fordulhat elő”: összeborult a Jobbik és az MSZP

|2019-09-06T10:35:03+02:002019 szeptember 6.|Nincs hozzászólás
Dunaújvárosban sikerült összehozni az MSZP és a Jobbik koalícióját, a történelmi léptékű összefogás Pintér Tamásnak és unokatestvérének, Pintér Attilának köszönhető. Összenő, ami összetartozik…

A Vadhajtások.hu nem túl kellemes hangvételű írást tett közzé a dunaújvárosi virtuóz, Pintér Tamás legújabb bejelentéséről. Pintér ugyanis olyan ügyes volt, hogy sikerült összehoznia az összefogást az MSZP és a Jobbik között. Persze csak a fideszes korrupció ellen.

Értjük ugye? A fideszes korrupciót a legkorruptabb, legnagyobb tolvaj bandával állítanák meg. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy azért kell megállítani a fideszes korrupciót, hogy a Jobbik-MSZP korrupció folytatódjon? Igen, ennél már tényleg nincsen lejjebb.

A Vadhajtások.hu kendőzetlen véleményét ide kattintva olvashatják el bővebben. Higgyék el, érdemes.

Érdekességként a Vadhajtások azt is megemlíti, hogy a jelenlegi pártelnök, Sneider Tamás videója alatt egyetlen pozitív kommentár sincs, mint írják: “kiröhögik ezt a szerencsétlen divat-szkinhedet”, csakúgy, ahogyan az igazi jobbikosok is megvetik a szocialistákkal összeálló jobbikos Pintért is.

Újvárosi Valóság

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!