A térség fantom-képviselője, Pintér Tamás most éppen mosolyogva nézte, ahogy újságírókat inzultálnak a Jobbik standjánál – videó!

|2019-04-20T18:41:54+02:002019 április 20.|1 hozzászólás
Inzultálták a PestiSrácok.hu stábját a Jobbik egyik aláírásgyűjtő standjánál, Pusztaszabolcson, miután Pintér Tamás országgyűlési képviselővel készítettek interjút. Az aktivista szerint ugyanis provokálták a politikust azzal, hogy kérdéseket tettek fel neki. Pintér Tamástól egyébként olyan “vegzáló” témában várták volna a választ, mint például, hogy mennyi aláírást gyűjtöttek eddig és ki lesz a dunaújvárosi jelöltjük az önkormányzati választásokon, valamint miért fontos a Jobbik szerint az európai ügyészség felállítása, hiszen ez az egyik fő kampánytémájuk.

Pintér Tamás nem kívánt egyetlen kérdésre sem válaszolni, viszont az egyik túlbuzgó és látványosan felpaprikázott hangulatban levő helyi nő a stábnak esett, tettlegességgel fenyegetőzött, ezt pedig a Jobbik országgyűlési képviselője mosolyogva, szótlanul nézte. Csakúgy, ahogy az aláírásgyűjtésben résztvevő másik két férfi, akiknek mindezt annyira tetszett, hogy telefonra is vették a jelenetet. A PestiSrácok.hu videójából az is kiderül, hogy körzetében egyébként mit gondolnak Pintér Tamásról a helyi emberek.

https://www.youtube.com/watch?v=ewH-x648Pds

 Forrás: PestiSrácok.hu

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

egy hozzászólás van

  1. atoh2 2019-04-21 at 11:54 - Válasz

    Köszönjük Kata ! valóban ez a ballik

Szóljon hozzá email címmel!