A kisnyilas hazát árul, eladósít

|2019-12-09T12:13:49+02:002019 december 9.|Nincs hozzászólás
A kisnyilas mindig feljelent. Hazát árul, eladósít.

A kisnyilas mindig feljelent. Viceházmesterként figyel, rágalmaz, áskálódik. Feljelent mindenkit, aki több és jobb, mint ő. Mer kicsi lenni, irigyeli a többet, rombolja a nagyobbat.

A kisnyilas a feljelentett veséit leveri, körmeit letépi. Az áldozatok szerencsétlenebbjeit meg is öli, megsemmisíti, családjukat földönfutóvá teszi. A múltat végkép el akarja törölni, miközben a múlt bűneit ismételi. Újra és újra.

A kisnyilas az áldozatainak emlékére készített Duna parti cipőkbe beleköp, disznólábat hajigál. Meggyaláz minden értéket és minden értékeset, hátha egyszer majd értékesnek érezheti magát. A lényege a gyűlölet, célja a hatalom. Gyűlöletben tobzódik, de közben leleplezi magát. A kisnyilas összefekszik eszmetársaival: a kommunistákkal. Párttagkönyvet vált, szövetségre lép, a hasonló a hasonlónak örül. Összenő, ami összetartozik.

A kisnyilas árul nemzetet, hazát, polgármesterként eladósít várost és a város lakóit. Ha már mindent tönkretett, elszelel és viceházmesteri tekintettel megint figyel.

A kisnyilas aztán újra feljelent.

A fotó illusztráció!

  •  
  •  
Szóljon hozzá Facebook profillal!

Szóljon hozzá email címmel!